Amiről van egy képed arra képes vagy.

Hálás vagyok az Égieknek, mert azon szerencsések közé tartozom, akik Simon Tímea Nóra gyógyításában részesülhetnek.

Megismerkedésünkkor az életem apró darabokban hevert. Válás, vagyonmegosztás, zaklatás, költözés, pénztelenség terheit cipeltem.

Nagyon sokat dolgoztam, de a lelki megrázkódtatás kezdte felemészteni a testem. Köhögtem, és nem tudtam aludni, a hátam iszonyúan fájt, kilátástalannak tűnt a helyzetem, nem voltam elég erős, hogy újra kezdjem.

Ekkor jött az Angyali segítség… Tímea segítő kezet nyújtott. Már az első kezelésnél erősebbnek, magabiztosabbnak éreztem magam, nem tudtam miként működik a módszer, csak éreztem, ez jó nekem. Számoltam a napokat, mikor mehetek újra és beindultak a változások.

Bővebben ...

Történetem azzal kezdődött, hogy 25 éves koromban munkából hazafelé jövet a metró megállóban megbillent a talaj a talpam alatt, elkezdtem szédülni, majd ájulásérzés jött rám. Nem ájultam el, sikerült megtartanom magam, de eléggé megijedtem. Hátrébb álltam, nekitámaszkodtam a falnak és úgy vártam a szerelvényt tovább.

Az érzés ahogy jött, úgy el is múlt. Ennek a dolognak akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, el is felejtettem, annyi maradt meg belőle, hogy a metrót a továbbiakban a falnál vártam. Telt múlt az idő, eltelt pár év, az akkori párkapcsolatom véget ért, jöttek újabbak, majd eljött a nagy Ő, az IGAZI. Pár év és jött az esküvő, majd két gyönyörű gyerkőc. A rosszullétek közben sajnos újból előjöttek és egyre sűrűbbek lettek.

Bővebben ...

A mai kor világában csak akkor állunk meg, ha a testünk jelzi, hogy baj van. Pedig amikor a testünk jelez, akkor már igen csak nagy lehet a baj. Ameddig nem találkoztam ezzel a lehetőséggel, ahogyan Simon Tímea Nóra kezel, nem is gondoltam, hogy a lelkiés szellemi egészség nélkül a test nem működik harmonikusan.

A szívkoszorúér tágítási műtétem után sem éreztem teljesen gyógyultnak magam. Sorsomat fontosnak tartó emberi irányítással kerültem el a kezelésekre. A Tímea által végzet kezelések hosszú sorozata után, érezni kezdtem mindennapi pozitív változást. Energiám, hangulatom, világszemléletem még teljesebb lett. Nem csak az egészségem jött rendbe, hanem magánéletem is rendezetté vált. Köszönöm ehhez az Égi, Angyali segítséget!

Tímeát körülbelül 3 éve ismertem meg, egy ismerős által, igazából akkor nem is volt fizikai problémám, inkább csak lelki eredetű. Kétkedve mentem el, de az első alkalom után eldöntöttem, hogy ha van, ha nincs bajom, akkor is kell nekem ez a pozitív Erő. Az első alkalom megdöbbentő volt, hogy milyen furcsaságok történtek a kezelés alatt, különböző fizikai és vizuális dolgok, melyek jól estek, és az sem utolsó szempont, hogy a kezelés után csupa pozitív dolog történt velem, ami folyamatosan zajlik. Csak néhány dolog kiragadva az évek sorából: Négyes diplomát kívántam, és bár elég rosszul szerepeltem, mégis valami csoda folytán (kértem Tímeától Segítőket az Államvizsgára) négyest ítélt meg az elnök; Vagy néhány fontos tárgyalás előtt szintén kértem Segítőket, mikor nem éppen nyertesnek ítéltem meg a tárgyalási szituációt, és mind sikeresen zárult ☺; Fogfájásomra folyamatosan kataflant kellett szednem, de egy kezelés alatt elmúlt, és hála az Égnek azóta sem jött elő; Kinéztem egy lakást albérletnek, de lett benne egy kavarodás, az egyik kezelés segítségével sikerült megszereznem az albérletet, ahol jelenleg is lakom.

Bővebben ...

Simon Tímea Nórához akkor mentem el, amikor már olyan voltam, mint egy időzített bomba. Aki saját maga ellensége is.

Megnyugodni, megnyugtatni sem magamat nem tudtam, sem másnak nem sikerült. Ebben én is hibás voltam, mert túlságosan is felveszem és átélem más problémáit, és olyan helyen dolgozom, ahol ezeket a problémákat el is mondják nekem. Ezeket a sajátjaimon kívül pluszban megkaptam.

Az idegrendszerem lassan felmondta a szolgálatot. A vérnyomásom magas volt, migrén gyötört, és folyton úgy éreztem, hogy belülről szét akar feszíteni valami. Ez összességében a családi életemre is rányomta a bélyegét. Mint említettem, hét éve küszködöm migrénnel. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon kivontam magam a forgalomból, képtelen voltam dolgozni.

Bővebben ...

Lelkileg és fizikailag nagyon megviselt minket, amikor a kisfiam (Bálint akkor 2,5 éves volt) életéért aggódtunk minden éjjel, amikor aszmatikus rohamai voltak.

Én akkor az első kislányom halála utáni, 1990. óta húzódó nőgyógyászati problémám miatt jártam Simon Tímea Nórához, hogy segítsen. Kértem, hogy a fiamnak is adjon egy időpontot. Tímea jelezte, hogy egy kezelés nem elég – mégis tény, hogy Bálint kezelése után egyetlen éjszaka sem kellett virrasztanunk többé.

A férjem problémái is sokat változtak előnyére, holott csak pár alkalommal kezelte Tímea.

Bővebben ...

Gyöngyösön élek Feleségemmel és 4 gyermekünkkel. Simon Tímea Nóráról Feleségemtől hallottam. Párom már elkezdte a kezeléseket, mikor én is eljutottam Hozzá.

Akkoriban olyan gondokkal küzdöttem, mint a stressz okozta feszültség, nyugtalanság, indulatkitörések, csökkent koncentrációs képesség, határozatlanság. Szervi eredetű betegségem nem volt.

Máshol ezekre még előtte nem kerestem valódi megoldást, így például nem számítom ide azt sem, amikor idegi kimerültség miatt (táppénzesként) a Jókai utcába jártam 2005-ben „ideggondozásra”.

Bővebben ...

2009. május 9-én estefelé egy baráti, kerti sütögetés közben elszakadt a mitrális szívbillentyűm. Az orvosok 11-én 4 hónapot adtak az „életmentő” műtétre, ami számomra végzetes lett volna, ugyanis a tüdőm nem bírta volna ki az altatást. Ez a műtét, mint nyitott szívműtét, altatásban végezhető csak. Így ez az út nem volt járható. Kerestem más, nem orvosi megoldásokat.

Egy kedves ismerősöm révén (az időpontját adta át) már 21-én megjelentem Gyöngyösön, Simon Tímea Nóránál, aki a szellem gyógyításával foglalkozik. A nem is rövid ismerkedés után megtörtént az első „kezelésem”.

Az első időkben 4-5 naponta jártam Hozzá, és folyamatosan éreztem a javulást, hogy egyre jobban vagyok és igyekeztem ezt az irányt magam is erősíteni.

Bővebben ...

Első gyermekem születése után tapasztaltam először, hogy nem mindegy, milyen ételeket és mikor eszem.

Tipikus tüneteket (hányinger, hasmenés, fejfájás, rossz közérzet, puffadás) produkáltam, pl. zsírosabb, fűszeresebb ételek, illetve cukrozott tejtermékek fogyasztása után.

Bár orvosilag komoly elváltozásokat nem találtak nálam, az kiderült, hogy az epém „rendetlenkedik”, és megoldásként a fent említett ételek elkerülését javasolták.

Ezen kívül huszonéves korom óta keserítette meg az életemet frontérzékenységem. Tulajdonképpen mindegy volt, hogy hideg jött vagy meleg, esett az eső vagy fújt a szél: erős fejfájás, fáradékonyság, ingerlékenység jellemzett ilyenkor és legszívesebben egy csendes sarokban kuporogva vártam volna, hogy elmúljon.

Bővebben ...

Szeretném mindenkinek elmondani az én gyógyulásom történetét, csodáit, amit Simon Tímea Nóra által kaptam, és egy új életet, amit semmihez sem lehet hasonlítani. Kb. 6 évvel ezelőtt a munkatársaim elmondásából tudom, hogy a koszorúmra akartak gyűjteni. Ebből el lehet képzelni, hogy milyen állapotban voltam. Jártányi erőm se volt, csak orvostól–orvosig, kórháztól-kórházig jutottam. Hihetetlen mennyiségű gyógyszer, nyugtató és injekció volt a napi betevőm, aludni csak napi 2, maximum 3 órát tudtam. Állandó kábulatban bámultam magam fölött a plafont, így teltek napjaim nagyon lassan és borzasztó fájdalmasan. Állandó hátfájásom kezeléseként gerincműtétet javasoltak, 4 rögzítő csavar beépítésével. Ehhez azonban tudni kell, hogy gyakorlatilag nincs porc a gerincemben, meszesedés azonban annál több.

Bővebben ...

Sok mindent köszönhetek Simon Tímea Nórának. Két évig jártam Budapestre, az Állami Egészségközponti Ortopédia szakrendelésre, két mankóval. Eleinte naponta, majd két naponta. Ez alatt több műtétet is elvégeztek rajtam. Végül kiderült, hogy sikertelen és kilátástalan az életem. Az MR vizsgálat kimutatta, hogy csontszuvasodásom van, és tele van cisztával a térdem. Közölte velem a Főorvos úr, hogy mi a megoldás, és mivel tudnánk megállítani, hogy ne terjedjen tovább. Ekkor omlottam össze, és kértem 3 hét gondolkodási időt. Rögtön tudtam, hogy nem akarok tolószékbe kerülni. Ekkor már ismertem M. L-t, Őt hívtam fel sírva.

Mire hazaértem, már beszélt is Tímeával, kérdezte, hogy kipróbálom-e ezt a gyógyítási lehetőséget. Rögtön igen-t mondtam és másnap el is mehettem a kezelésre.

Bővebben ...

Első találkozásom Simon Tímea Nóra Nórával nem volt mindennapi. Ma már tudom, nem meggyőződésből, hanem kényszerből mentem el.

A problémám nem volt olyan tragikus, először csak zsibbadt a jobb kezem, aztán már nem tudtam fogni, később ordítottam éjjelente a fájdalomtól, mintha ki akarták volna szakítani!

Voltam orvosnál, körültekintően megvizsgált és megállapította semmi szervi bajom nincs, csak a stressz, pihenjek sokat... – köszi!

Voltam természetgyógyásznál, csontkovácsnál, de a helyzet csak romlott. Egy kedves barátnőm javaslatára kértem időpontot. Elmentem és vártam a csodát. Tímea csettintgetett mögöttem és megállapította: kicsúsztak a kezemből a dolgok. – Hát ezt én is tudtam…megint köszi!

Bővebben ...