Amiről van egy képed arra képes vagy.

Szeretném mindenkinek elmondani az én gyógyulásom történetét, csodáit, amit Simon Tímea Nóra által kaptam, és egy új életet, amit semmihez sem lehet hasonlítani. Kb. 6 évvel ezelőtt a munkatársaim elmondásából tudom, hogy a koszorúmra akartak gyűjteni. Ebből el lehet képzelni, hogy milyen állapotban voltam. Jártányi erőm se volt, csak orvostól–orvosig, kórháztól-kórházig jutottam. Hihetetlen mennyiségű gyógyszer, nyugtató és injekció volt a napi betevőm, aludni csak napi 2, maximum 3 órát tudtam. Állandó kábulatban bámultam magam fölött a plafont, így teltek napjaim nagyon lassan és borzasztó fájdalmasan. Állandó hátfájásom kezeléseként gerincműtétet javasoltak, 4 rögzítő csavar beépítésével. Ehhez azonban tudni kell, hogy gyakorlatilag nincs porc a gerincemben, meszesedés azonban annál több. A lefekvés, a felkelés volt az összes mozgás számomra, ami óriási tortúrával járt, hiszen minden alkalommal, mintha kés szurkáltak volna a hátamba, olyan fájdalmaim voltak.

A jobb vállam, a karom nem tudtam éveken keresztül mozgatni, egy reklámtáskát sem tudtam megfogni, a kezem állandóan remegett, még egy levest sem tudtam vele megenni.

A karom gyógyításáról: Éjszakánként 23h körül teleszedtem magam fájdalomcsillapítóval, mert tudtam, hogy hajnali 2h körül elviselhetetlenek a fájdalmaim kb. 4h-ig, csak így tudtam valamicskét aludni. Amikor már ez sem volt elég, az elviselhetetlen fájdalomtól kékre-zöldre vertem magam, amikor már kínomban kést akartam szúrni a fájós részbe, újra orvoshoz fordultam.

A kórházban, amikor a doktornő meg akarta emelni a karom, ijedtemben azt mondtam neki, hogy ne próbáljon hozzányúlni! Akkor három injekciót kaptam, ami kb. fél napig hatott. Másnap elmentem Simon Tímea Nórához.

A gyógyító kezelés után kérte, hogy tegyem az ujjamat a fájó pontra, és mondjam meg, hogy hány %-os a gyógyulás. Azóta a karom nem fáj.

A jobb lábammal hasonló volt a helyzet. Nem részletezem, hogy mennyire fájt, hogy hány helyen voltam vele. A tény, hogy a kezelés hatására azóta nem fáj a meszesedések ellenére a jobb lábam se. Hála érte Tímeának és a Jó Istennek!

Sok alkalommal kértem Tímea segítségét SMS-ben, és Ő kivétel nélkül mindig küldött. Mindig kaptam védelmet is. Sok bajtól megóvott, sok problémám megoldódott a segítsége által. A betegségeim közül kiemelkedő volt még a magas vérnyomásom (170-180), ami már a kezelések következtében normalizálódott. Kisebb dolog, de nagyon jó - mára már nem hideg folyton a kezem és a lábam. Az asztmám, allergiám is eltűnt, pedig kb. három évig pipát kellett használnom. Az infarktus is többször megtalált, de a védelem következtében nem tudott elvinni – felépültem, és a vesekövem se zavar. Köszönöm, jól vagyok. Amióta Tímeához járok, nagyon sok csoda történt velem, és a környezetemben is. Hálát adok a Jó Istennek és Tímeának.

Akkora az energiám, hogy hihetetlen, és örömmel beszélgetek erről másokkal is. Hitelességemet alátámasztja az, hogy láttak évekkel ezelőtt, hogy milyen állapotban voltam – és látják, hogy most a munkahelyemen is mit bírok.