Önmagunk felett aratott győzelem a legnagyobb diadal.

2009. május 9-én estefelé egy baráti, kerti sütögetés közben elszakadt a mitrális szívbillentyűm. Az orvosok 11-én 4 hónapot adtak az „életmentő” műtétre, ami számomra végzetes lett volna, ugyanis a tüdőm nem bírta volna ki az altatást. Ez a műtét, mint nyitott szívműtét, altatásban végezhető csak. Így ez az út nem volt járható. Kerestem más, nem orvosi megoldásokat.

Egy kedves ismerősöm révén (az időpontját adta át) már 21-én megjelentem Gyöngyösön, Simon Tímea Nóránál, aki a szellem gyógyításával foglalkozik. A nem is rövid ismerkedés után megtörtént az első „kezelésem”.

Az első időkben 4-5 naponta jártam Hozzá, és folyamatosan éreztem a javulást, hogy egyre jobban vagyok és igyekeztem ezt az irányt magam is erősíteni.

A második kontroll vizsgálatomon, 3 hónap múlva, már az ultrahang is kimutatta, hogy a szívbillentyűm már újból egészségesen dolgozik, a szakadásnak látható nyoma nem maradt. Azóta is – bár már nem olyan sűrűn – járok Tímeához, már baráti kapcsolatban. Járok, mert 60 felett bőven van mit javítani, miben segíteni.

Képességei, energiái és segítőkészsége nekem nagyon sokat segítettek! Köszönöm!