Aki és ami téged vonz azt te is vonzod.

Simon Tímea Nórához akkor mentem el, amikor már olyan voltam, mint egy időzített bomba. Aki saját maga ellensége is.

Megnyugodni, megnyugtatni sem magamat nem tudtam, sem másnak nem sikerült. Ebben én is hibás voltam, mert túlságosan is felveszem és átélem más problémáit, és olyan helyen dolgozom, ahol ezeket a problémákat el is mondják nekem. Ezeket a sajátjaimon kívül pluszban megkaptam.

Az idegrendszerem lassan felmondta a szolgálatot. A vérnyomásom magas volt, migrén gyötört, és folyton úgy éreztem, hogy belülről szét akar feszíteni valami. Ez összességében a családi életemre is rányomta a bélyegét. Mint említettem, hét éve küszködöm migrénnel. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon kivontam magam a forgalomból, képtelen voltam dolgozni.

Tímeához közel egy éve járok, a második hónaptól kezdve a migrénem megszűnt, a magas vérnyomásra a gyógyszert minimálisra csökkentettük. Emberileg, lelkileg még sokat kell változnom, de úgy érzem, jó úton járok, és rájöttem, nem akkor vagyok jó, ha folyton bólogatok és helyeselek, kikerülve ezzel a konfliktusokat, hanem akkor is, ha felvállalom a véleményemet és kimondom a gondolataimat. Hiszen aki szeret, ezzel együtt is szeretni fog! Ezek a kezelések Tímeánál nagyon fontosak nekem, hiszen ha a lelkem megerősödik, előbb-utóbb a testem is meggyógyul. Köszönöm Tímea!