Aki Hisz bennem, akkor is élni fog, ha már meghalt.

János Evangéliuma 11,25

Első gyermekem születése után tapasztaltam először, hogy nem mindegy, milyen ételeket és mikor eszem.

Tipikus tüneteket (hányinger, hasmenés, fejfájás, rossz közérzet, puffadás) produkáltam, pl. zsírosabb, fűszeresebb ételek, illetve cukrozott tejtermékek fogyasztása után.

Bár orvosilag komoly elváltozásokat nem találtak nálam, az kiderült, hogy az epém „rendetlenkedik”, és megoldásként a fent említett ételek elkerülését javasolták.

Ezen kívül huszonéves korom óta keserítette meg az életemet frontérzékenységem. Tulajdonképpen mindegy volt, hogy hideg jött vagy meleg, esett az eső vagy fújt a szél: erős fejfájás, fáradékonyság, ingerlékenység jellemzett ilyenkor és legszívesebben egy csendes sarokban kuporogva vártam volna, hogy elmúljon. Három gyermek mellett azonban ezt nem igazán lehet megtenni…

Idén év elején, férjem unszolására kerestem fel Tímeát. Igazából nem tudtam, hogy milyen módon tud rajtam segíteni, de nyitottan és optimistán indultam neki a kezeléseknek. Tímea első perctől nagyon szimpatikus és kedves volt, és maximálisan élvezte a bizalmamat.

Az első néhány találkozásunk után még nem tapasztaltam nagy változásokat, azonban miután túljutottunk az emésztőrendszer kezelésén, már jelentősen csökkentek a panaszaim. Ma már túl vagyok legalább 15 találkozón, és örömmel mondhatom, hogy a frontérzékenységem már csak rossz emlék a fejfájásokkal együtt, valamint azt és akkor eszem, amit és amikor csak akarok, mert az epe-problémáim is megszűntek. Összességében sokkal jobb a közérzetem, és ezáltal a családomé is, valamint az élet egyéb területein is sok pozitív változást tapasztaltam meg mindennapjainkban. Időközönként még most is sikerül eljutnom egy-egy kezelésre Tímeához, de most már „versenyeznem” kell családom többi tagjával az időpontokért, mert azóta már ők is igénybe veszik Tímea áldásos gyógyító tevékenységét. Köszönettel tartozunk azért a sok-sok önzetlen segítségért is, amit kaptunk tőle.

Sokszor késő este vagy hétvégén kapott tőlem SMS-t, mert valamelyik kislányom magas lázzal, hányással küzdött. Nem volt olyan, hogy ne jött volna a segítség és mindig nagyon sokat javított a gyermek állapotán.

Remélem, még sokáig élvezhetjük azt a kivételes képességet, amivel Tímea rendelkezik.