Aki hallgat rátok az valójában énrám hallgat.
Aki titeket visszautasít az engem utasít vissza,
Aki pedig engem visszautasít azt utasítja vissza,
aki elküldött engem.

Lukács Evangéiuma 10,16

Tímeával 2010. decemberében találkoztam. Amikor Hozzákerültem, az akkori diagnózisaim, amiket CT, MR és röntgen leleteimmel tudok alátámasztani. (A leleteim Simon Tímea Nóránál megtalálhatóak.)

Közel 20 éve kezeltek szorongásos, mániákus depresszióval, pánikbetegséggel, fóbiákkal, migrénnel, stb. amire már a napi 3 X 2 Cataflam és a 3 X 2 Algopiryn is kevés volt. Porckorongsérv, isiász, gerincferdülés, meszesedés, gerinc-szétcsúszás, levállalás.

A gyógytornász úgy fogalmazott: Minden betegség kimutatva, ami a gerinccel kapcsolatos lehet. December elejére már járóképtelen lettem. A röntgen kimutatta, a sebész orvos pedig így fogalmazta meg: a váz statikailag megroggyant, összetett, bonyolult műtétre kell számítanom. A bal láb ujjai, lábfej lebénulva, bokát mozgatni és a bal kéz csuklóját nem tudtam. Az első gyógyítás után december végén a bennem lévő feszültség oldódott lassan, de fájdalommentesen tudtam járni. Január közepén már magas sarkú csizmát húzhattam fel. Csodálatos érzés újból nőnek érezni magam. Pozitív irányban megváltozott az életem. Mondtam Tímeának, hogy késztetést érzek a munkára, tanulásra, újból hasznosnak érezhettem magam. Május 2-án bejelentett munkahelyen kezdtem dolgozni. Csodálatosan érzem magam! Egészséges vagyok, boldog vagyok. A gyógyítások alatt megváltozott a viselkedésem, a gondolkodásom pozitív irányban. Őszinte és igaz dolgokat teszek, mondok, cselekszek. Alázattal, előítélet nélkül megbocsátással, szeretettel, hazugságmentesen, csalásmentesen élek.

Így Isten Áldása van rajtam és a dolgaimon is. Köszönöm Simon Tímea Nórának is!