A hű szerelem nem beszél, azt tett dicsőíti és nem szavak

William Shakespeare

Gondolatok az Simon Tímea Nóra áldásos tevékenységéről. A történetem egyszerű, szinte mindennap hall hasonlót az ember, de el sem tudja képzelni, hogy vele is előfordulhat az. 2006-ban, 47 éves koromban az orvosok 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, pedig azok a rizikófaktor tényezők, amik valószínűsítik a megbetegedést (túlsúly, magas koleszterinszint) nem álltak fenn. Nagyon elkeseredtem a tényálláson, hiszen mindig is szerettem egészségesen élni, mégis engem „talált meg” a betegség.

Természetesen az orvostudomány az átlagember problémájára átlagos választ tudott adni. Egy hét klinikán töltött idő után is csak 22-es cukorszintet tudtak nálam beállítani, ami egyet jelentett a napi négyszeri inzulin-injekciózással az életem végéig.

Mélységesen magam alá kerültem, mert sehogy sem tudtam elfogadni a tényt. Elkezdtem kutatni és utána olvasni a betegségemnek, hátha létezik valami kiskapu, ami elviselhetőbbé teszi a kórt. Rövid idő alatt megvilágosodott előttem, hogy gyökeres életmódváltásra lesz szükségem bármiféle kedvezőbb eredmény eléréséhez, de annak mikéntjére nem találtam „receptet”.

Próbáltam a HRI Vitalin szedését és más amerikai eredetű szert is, amit kedvező hatást eredményeztek, de a várt áttörés nem következett be.

A történetem itt vett egy olyan irányt, mely teljesen eltérő a köznapokban hallható végkifejletektől. Egy ismerősöm ekkortájt mesélt gyógyulásáról, mely Simon Tímea Nóra gyógyítása által következett be. Az első pillanatban hitetlenkedtem, és kellő távolságtartással fogadtam azt a módszert, ami végül meghatározta további életemet.

Igaz nem ment könnyen, hónapok kellettek ahhoz, hogy eljussak Simon Tímea Nórához, valamint az általa vezetett alkotóműhely munkájába történő bekapcsolódáshoz. Az ő szellemi programozásra épülő kezeléseinek hatására javulás állt be az állapotomban. Annak mértékéről csak akkor kaptam hiteles információt, amikor egy teljes körű, mindenre kiterjedő vérvizsgálat kimutatta: semmilyen kóros elváltozás nincs a szervezetemben és a vércukorszint is (5,4 mmol/l) az egészséges felnőtt ember szintjének felel meg – mindez az orvosok által javasolt terápia és inzulin nélkül.

Mára már ismét teljes értékű ember vagyok, mely kizárólag az alkotóműhely áldásos tevékenységét, és a szellemi gyógyítóm munkáját dicséri. Külön köszönöm Neki, hogy megmutatta azt a receptet, amivel 52 évesen le tudtam gyűrni a cukorbetegség élethosszig tartó kényelmetlenségeit, és tudatosabban az egészségem megőrzése felé fordulhattam.

Természetesen továbbra is részt veszek a kezeléseken, hiszen ott nemcsak egy adott probléma tüneti kezelése történik, hanem egy komplex, az egyén egészségi állapotának helyreállítása és megőrzése a fő cél.

A legnagyobb elismeréssel és köszönettel tartozom Tímeának az eddigi eredményekért.