A karma titka: a mi körbe megy az körbe jön.

Egy rokonom által ismerkedtem meg Simon Tímea Nórával, aki spirituális gyógyítással foglalkozott, ami rendkívül felkeltette az érdeklődésemet. Akkori általános állapotom rendkívül gyenge volt, alvás-zavaraim és állandó idegi feszültségeim voltak.

Gazdaságilag a teljes csőd szélén álltam, egy nagy hitellel a nyakamban. Pár kezelés után alvásom mennyisége és minősége jelentősen javult.

Idegállapotom nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, stabilabb lett. Az elmúlt évek során anyagi helyzetem is stabilizálódott, nagy hitelemtől megszabadultam, gyarapodásnak indultam. Jelenleg magam mögött hagytam 11 éve rosszul működő párkapcsolatomat, most kezdek új életet, amelyre bizakodással tekintek előre. Javulásom hatására családom több tagja is elkezdett Tímeához járni, és gyermekeimet is kezeltetem. Mindenki érzi, hogy élete megváltozott, pozitív fordulatot vett.

A lányomnak állandó láb- és hasfájásai voltak, és folyamatosan fejfájásra panaszkodott. Több neurológiai, szemészeti és ortopédiai vizsgálat után semmit nem találtak az orvosok, konkrét magyarázat nem volt a tünetekre, csak találgatás. A kezelések hatására ezek ma már nincsenek, teljesen megszűntek. A fiam már-már hiperaktív és nagyon hisztis természete nagyon megkeserítette életünket. Nagyon sokat betegeskedett, aszmatikus légzési nehézségei mellett állandó torok- és fülgyulladással küzdöttünk. Ma már egy nyugodtabb gyermek, aki a tavalyi tanévben már betegség miatt nem hiányzott. A gyermekeimhez a kezelések óta közelebb kerültem, harmonikusabb a kapcsolatunk, egy egységet alkotunk.

Köszönet a gyógyulásainkért!