...tanulsz vagy meghalsz ...

Avatar

A hanyatlás mind testi (ami alatt az egészségemet értem), mind lelki, mentális értelemben sok-sok évvel ezelőtt kezdődött és sokáig nem voltak felfedezhető jelei, tünetei. Már jóval az egészségügyi problémák tényleges bekövetkezte előtt éreztem, hogy valami nincs rendben körülöttem, de nem tudtam pontosan megfogalmazni, hogy mi az. Valahogy nem éreztem igazán jól magam a bőrömben, nem voltak céljaim, nem volt kedvem semmihez, sikertelennek éreztem magam.

A magánéletem rendezetlen volt, esélytelennek láttam, hogy valaha is megállapodom, és családot tudok alakítani.

Az anyagias világ és járulékai (karrier, pénz, jólét) lebegett csak a szemem előtt, az igazán fontos dolgok, mint szeretet, barátság, segítőkészség, önzetlenség nem igazán játszottak fontos szerepet az életemben.

Ekkor, 2009 nyarán történt a lerobbanásom, mivel porckorong sérvvel megoperáltak. Ott voltam egy operációval a hátam mögött, mélyponton testi értelemben és a rendezetlen magánéletből kifolyólag lelki, szellemi értelemben is, nem tudtam hogyan tovább, nem volt jövőképem.

Kaptam beutalót Hévízre rehabilitációs kezelésre, ahova először el sem akartam menni, de aztán győzött a jobbik énem. Lent Hévízen ismerkedtem meg Marikával és Lacival, akikkel a sors hozott össze. Laci lett a szobatársam és első benyomásra kedves, ámde habókos fickónak tűnt. Azért tűnt annak, mivel folyamatosan arról beszélt, hogy vannak köztünk gyógyítók, akik képesek megfelelő energiával mind a test, mind a lélek hibáinak kijavítására, rendelkeznek egy csodálatos adománnyal, amelyet embertársaik megsegítésére tudnak használni. Beszélt arról, hogy van egy szellemtestünk és annak megrongálódott részei hatással vannak testi szerveinkre is. Beszélt szellemekről, démonokról, más dimenziókról. Őszintén meg kell vallanom, hogy hittem is meg nem is azt, amiről beszélt. Nem zárkóztam én el teljesen a nem evilági hatalmak létezésének elfogadásától, de az kételyeket ébresztett bennem, hogy mekkora befolyásuk van az evilági létre, a mi saját létezésünkre, életünkre.

Mivel a hévízi tartózkodásunk alatt nagyon megkedveltük egymást, és a barátságot a mai napig ápoljuk, engedtem az unszolásnak, és kértem a Lacit, hogy mivel ő már járt a Tímeához, aki elhivatottan foglalkozik a gyógyítással, hogy kérjen nekem is időpontot. Kíváncsi voltam a hókuszpókuszra, ahogy én akkor gondoltam a kezelésekre. Az első kezelésemre 2010. április 12-én került sor.

Az első alkalommal ért az óriási megdöbbenés, hogy a kezelések alatt éreztem egyfajta áramlást, ami az egész testemet átjárta. Emellett képek peregtek le folyamatosan a lehunyt szemem előtt, amiről később megtudtam, hogy előző életeimből látok jeleneteket. A kezelést követően határozottan kellemes fáradságot, egyfajta megnyugvást éreztem. Az első öt alkalmat szorgalmasan végigjártam és már kértem a következő időpontokat, mert a kezelések hatására egyre jobb lett a közérzetem, elmúlt a fáradság, a közöny, újra tettre késznek, cselekvőképesnek éreztem magam. Egyre-másra jó dolgok kezdtek történni velem, hiszen máshogy viszonyultam az emberekhez és ők is hozzám. Kezdtem odafigyelni a dolgokra, a Lacival és később a Tímeával történt beszélgetések által elmondott folyamatokra, a világ sokak által nem ismert vagy elvetett, el nem fogadott törvényszerűségeire, működésre és felfedeztem, hogy tényleg az elmondottak szerint működik!

Mindent összevetve ma a következő dolgokról számolhatok be, ami a kezelések, a gyógyítások által gyökeresen megváltoztatta az életemet. Ma már nem félek a jövőtől, nem érzem magam egyedül a világban, hiszen a kezelések megkezdése után nem sokkal tartós párkapcsolatra leltem, amely mára boldog házassággá vált, és amelynek megkoronázása volt kisfiam 2011. szeptember 6-án történt megszületése. Ma boldog családapa és szerető férj vagyok, nem kergetem a karriert, a pénzt - és mégis minden olyan dolgot megkapunk, elérünk, amire igazán szükségünk van. A kezelésekre a továbbiakban is járok, mert mindig felüdít, és a dolgokat tisztábban látom utánuk, és a gerincproblémám sem jelentkezett újra.

Köszönöm a fentiek gondoskodását ezúton is, és azt is, hogy elküldik közénk hírnökeiket is Tímea személyében! Köszönöm Simon Tímea Nóra a segítségedet!