Amiről van egy képed arra képes vagy.

Történetem 2010. február 18-án kezdődött, amikor is egy nőgyógyászati cisztás műtétből az egész életemet megváltoztató és behatároló több órás daganatos műtét kerekedett. Mikor a műtét másnapján felkeltem és az orvos közölte, hogy a daganat sajnos érintette a két petefészket, méhet – amiket természetesen ki is vettek, ennek következtében – vastagbelet, húgyhólyagot és vakbelet is. Úgy éreztem itt mindennek vége, összeomlott körülöttem és számomra a világ. Fel sem tudtam igazán fogni, mi történt velem, és nem is az érdekelt igazán, hogy daganatom van, hanem az fájt (és fáj a mai napig), hogy nem lehet többé saját gyerekem. A férjem és a családom nagyszerű kitartásának, helytállásának és támogatásának köszönhetően végigcsináltam hét nagyon kemény kemoterápiát a nyolcból, mikor férjem munkatársa ajánlására – amit ez úton is nagyon hálásan köszönünk Neki - megkaptuk Tímea telefonszámát és ajánlását. Tavaly augusztus vége óta járok gyógyításra rendszeresen. Kezdetben hetente, majd ritkábban jártam és járok a mai napig. Első találkozásunk alkalmával én kételkedve mentem hozzá, mert Istenben hívő emberként nem tudtam megérteni, hogy hogyan tud ő segíteni rajtam.

Nem értettem, hogy tud segíteni egy ilyen nagy dolog után, de Hála a Mennyei Atyának és Tímeának, minden kétségem szertefoszlott, minden világossá vált számomra, és megértettem a dolgok rendjét és miértségét. Tímeának köszönhetően fizikailag és lelkileg is erősebb lettem, amit a kórházi felülvizsgálati eredmények is alátámasztanak, és nagyon sok kérdésemre választ is kaptam.

Rokonok és barátok állandóan dicsérnek, milyen jól nézek ki, és milyen erős vagyok. Egyik volt kolléganőm azt mondta a minap, „Erika, te vasból vagy!”. Én ezt úgy gondolom, hogy nem vagyok én vasból, csak a Mennyei Atya adott számomra Tímeán keresztül még egy esélyt számomra az életben, amit én Hálásan Köszönök. És megpróbálok vele élni, és minden percét megélni, legjobb tudásom szerint, hiszen én egy NAGY TÚLÉLŐ VAGYOK.