Amit Hittel kértek, megkapjátok.

Máté Evangéliuma 21,22

Életem töredéke, pár mondatban: 2008. májusában akkori életem párja és 1 éves gyermekem apja 11 évi együttélés után úgy döntött, hogy itt a vége, és fuss el véle. Beleszeretett utazása során egy thaiföldi lányba.

Azt hiszem, nem kell kommentálnom, hogy min mentem keresztül. Azt éreztem, hogy kihúzták a lábam alól a talajt és az addigi életem romokban hevert.

A nyárra nem emlékszem, hiszen élő zombiként éltem az életem. Kisfiamra Édesanyám és a fogadott nagymama vigyázott. Bevallom, Őt is nagyban hibáztattam a szakításunk miatt, ami lelkiismeret-furdalást is okozott. Teljesen meg voltam kergülve, csak az volt bennem, hogy újra egy család legyünk. Kétségbe voltam esve, és egész nap a telefonnal a kezemben hívogattam az összes ismerőst, hogy segítsenek, térítsék észhez gyermekem apját. Az idő nagyon lassúnak tűnt. Minden perc egy óra volt. Reggel azt kívántam, bárcsak este lenne már, hogy újra aludjak. Menekülés volt a világ, a szégyen, és a magány elől. Azután valamivel később megismertem Simon Tímea Nórát. Ajánlották. Azóta is rendszeresen járok Hozzá. Hogy miért? Az első találkozásunk óta árad belőle valami megfoghatatlan nyugalom, Angyali érintés. Nagyon hamar ráhangolódtam a gyógyítására, megértésére, segítségére. Bíztam Benne, és ez a bizalom a mai napig tart.

Az első időkben úgy éreztem, hogy a gyógyulásom nagyon lassan halad, csak akkor éreztem magam erősnek, ha Nála jártam és utána még 1-2 napig, majd ismét jött a kétségbeesés, sírás, stb. - ha nagyon magam alatt voltam, SMS-ben küldte a segítséget. A következő év nyarán már önállóbbnak éreztem magam, és sikerült egy munkahelyet szereznem. Két évig dolgoztam a cégnél, amit sikeresen felépítettünk a nulláról.

Havi pénzem hónapról hónapra több lett. Eldöntöttem, hogy mennyit szeretnék keresni, és sikerült! Ehhez is természetesen kellettek a gyógyítások. Nyiladozott a világ… Elvégeztem egy online marketing iskolát is, és sok minden iránt elkezdtem érdeklődni, mintha most szeretném bepótolni az eddigi életem elmaradt dolgait. Mellém is tettek valakit. Azt hittem szerelem, de rá kellett ébrednem nagyon hamar, hogy nem az.

Szakmai szempontból tanultam sokat a kapcsolatból, és ami fontos, megtanultam a türelmet, az elengedést és átértékeltem a dolgokat.

Gyermekem apja azért még bennem élt, és bántottak dolgok, amelyek vele, és az ő életével voltak kapcsolatosak. Elpanaszoltam magam, hogy miért nincsenek férfiak körülöttem….. Tímea mosolygott egyet és annyit fűzött hozzá, hogy no de körülzsongnak…. és tényleg azt vettem észre, hogy folyamatosan kapom a jeleket, a bókokat, én válogathatok a sok jelentkező közül. Kinyílt a világ, és a sok „versenyző” közül rám talált a szerelem. Boldog vagyok, és az eddigi hibáimból tanulva józanabbul, és bölcsebben csinálom a dolgaimat. Olyan férfit kaptam magam mellé, akit elképzeltem, és igazán szerettem volna magamnak. Számomra az ideális társ robbant be az életembe. Az „exem” már egyáltalán nem érdekel. Anyagilag már nem támogat, mert új kapcsolatom van. Amit érzek iránta, az a szánalom; vicc az egész ember. A nevetség kategóriába áztatta magát előttem. Nem is értem, mi történt velem akkor, anno. Hová tettem a józan eszem. Magamra találtam teljesen. Ugyan az vagyok, mint régen. Én én vagyok, és a saját életemet élem.

Tímeáról még csak annyit, hogy nagyszerű gyógyító. Megmentett egy mandulaműtéttől, amiért nagyon hálás vagyok. A doktorok sem értették, hogy hogy csináltam azt, hogy a 3. tüszős mandulagyulladás után a kenetvételem negatív volt. Előtte megmentette az életem azzal is, hogy figyelmeztetett, nagyon figyeljek oda a reggelizésre, mert a keringésem össze fog omlani. Igaza volt, előtte kb. 2 hónapja már nagyon sokszor rosszul voltam, szédültem, fájt a fejem stb… sokat dolgoztam, és ilyen téren nem figyeltem magamra. Tímea szerint az utolsó pillanatban kaptam meg a gyógyító segítséget. Most – köszönöm szépen, teljesen jól vagyok – már csak a gazdasági életemre kell odafigyelni.

A jelet már megkaptam, hogy mivel kell foglalkoznom, sőt folyamatosan kapom a jeleket az angyalaimtól, hol egy ötlet, hol egy állásajánlat vagy egy kép formájában. És igen, a legfontosabb, a fiam, akivel imádjuk egymást. Folyamatosan szervezem a közös programokat. Már nagyon sajnálom azt a kimaradt fél évet, amit zombiként éltem meg, hiszen az a csodálatos korszak kimaradt az életemből. Pótolhatatlan. Az is igaz, hogy a mi, azaz a kisfiam és az én kapcsolatomat is gyógyította Tímea. Amikor a fájdalmon úrrá lettem, visszajött az az igazi anya-fia közötti szerelem. Szóval csak a legjobbakat tudom mondani és ajánlom is Tímeát azoknak, akik nyitottak és befogadóak a két világ közötti közvetítőivel szemben. Aki nem hisz nekem, nyugodtan kérje el a telefonszámomat Tímeától.

De előtte még pár dologgal kiegészíteném a történetemet. Elég sok egészségügyi problémával küzdöttem már 37 évesen. A térdeim nagyon sokat fájtak, szinte minden időjárás-változásnál le akartak szakadni a helyükről. Annyira elsúlyosodott a helyzet, hogy egy egy alkalommal csak négykézláb tudtam közlekedni és sírtam a fájdalomtól. Tímeának elpanaszoltam a problémámat és a gyógyításával ma már sokkal jobban érzem magam, a térdeim nem fájnak.

Ahogy elkezdtem jobban megismerni Tímeát, valamint a gyógyításában és a Segítőkben egyre jobban hinni mertem, eljutottam oda, hogy el merjem Tímeának mondani, hogy a hónom alatt nőt egy nagy csomó. Féltem, hogy esetleg valami rosszindulatú daganatféle lehet. Tímea megnyugtatott, hogy nincs semmi baj és nem is lesz… és tényleg az első gyógyító kezelés után a csomó eltűnt. Ahogy egyre jobban bíztam az Égiek segítségében és Tímea gyógyításában a problémáim, mint az aranyér, fogínygyulladás, lábzsibbadás, derékfájás a gyógyítások után elmúltak, a panaszaim megszűntek.

Hiszek a gyógyítás erejében és az életem jobbra fordulásában, segítőim segítségeiben.

Számíthatok rájuk, meghallgatnak és segítenek, de csak akkor, ha másoknak nem okozok a kérésemmel kárt, és tisztán szeretetből, jó szándék vezényel. Segítséget kaptam kisfiam óvodai beszoktatásánál, vagy éppen a délutáni alvásnál. A bepisilés megszüntetésénél, vagy az iskolában a vizsgám sikeres letételénél, és persze a munkám során a szerződéskötéseknél. Segítőim a nehéz időszakokban üzennek, olyan gondolatokat és sugallatokat kapok, amelyek átsegítenek a nehézségeken, vagy megmutatják a helyes utat. Amióta Tímeához járok, az idő elteltével sokkal jobban észre veszem a jeleket. Ha nyitott szívvel járunk, megkapjuk, amire vágyunk, csak figyelni kell a jelekre, amivel segítik utunkat. Tudom, vannak nehézségek és akadályok, amiket az élet gördít elénk, de minden ilyen akadály és nehézség legyőzése saját egyéniségünk erősítése és tanítása. Köszönöm, hogy a tényeket leírhattam! Fénnyel teli szép napot mindenkinek!