Önmagunk felett aratott győzelem a legnagyobb diadal.

Házasságom 17 év után komoly válságba került. Ez - érthető módon - az egész életemet felforgatta, egész addigi világképem megdőlt, összekuszálódott minden, de minden, ami az addigi életemet jellemezte.

Éreztem, hogy a változás elkerülhetetlen, de iszonyú szenvedés, és végtelen gyötrődés kísérte a folyamatot. Talán túlzásnak hangzik - különösen olyanoknak, akik nem mentek még keresztül ilyen válságon - de tényleg az idegi, lelki összeomlás szélén álltam. Akkor 2010 tele volt, amikor hallottam Simon Tímea Nóráról, és az Ő gyógyító munkájáról.

Azután 2011 januárjában elkezdtem Tímeához járni. Lelki gyötrődéseim, valamint életem szociális kérdései időről időre tisztultak, könnyebbedtek. Tímea fogta a kezem, és segített az úton. Életem addigi szakaszát nagyobb sérülések nélkül lezártam, családi házunkat sikerült rövid időn belül eladni, épp ott és épp olyan lakást találtam új otthonomnak, amilyet megálmodtam. A család a változásokat viszonylag jól, és a szituációhoz képest gördülékenyen, barátian, megértően viselte.

Még nincs vége az útnak, de a legnagyobb lépéseken túl vagyok, és teljes biztonsággal mondhatom, hogy ha az élethelyzetemen Tímea segítségével nem változtatok, komoly testi tünetekkel járnék orvosokhoz, vagy ki tudja hová, amivel - mint tudjuk - maximum a tüneteket lehetne kezelni. Az okok maradnának, és tovább betegítenék a történet minden résztvevőjét.

Ami a konkrét betegségből való gyógyulást illeti, az allergiám teljes mértékben eltűnt. Az utóbbi években már csak komoly gyógyszerekkel tudtam létezni, ha beköszöntött a tavasz, erre ebben az évben már egyáltalán nem került sor.

Az érzelmi, szociális életvitelünk, és a kapcsolataink - mint tudjuk - egészségünk alapvetően meghatározó faktorai. Ennek rendezésében van felmérhetetlen nagy segítségemre Tímea - amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani!!!