Egy nemzet nagyságát és erkölcsi fejlődését jól mutatja az,
ahogyan az állataival bánik.

Mahatma Gandhi

Az én első találkozáson Simon Tímea Nórával 2009. decemberében történt. Édesanyámat kezdte el kezelni, de Ő sajnos kórházba került és én mentem el helyette.

Ettől fogva kezel engem. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a 2010. évet, újév napján a férjem szívinfarktust kapott, amitől nagyon megrémültünk, de hála Tímea segítségének, amit én Tőle kaptam, minden félelem és sírás nélkül kibírtam. A gyermekeim is csodálkoztak, hogy bírom a megrázkódtatást, ami azelőtt nem volt jellemző rám. Amikor még nem ismertem Tímeát, akkor nagyon stresszes voltam, mindent nagyon nehezem viseltem el. A férjem hála Istennek meggyógyult, de utána rögtön jött az újabb nagy tragédia, elveszítettem Édesanyámat. Nagyon nehéz volt, de Tímea akkor is nagyon sokat segített, és így könnyebben fel tudtam dolgozni.

Két évvel korábban is volt egy nagy tragédiánk, akkor az idősebb fiam menyasszonyát veszítettük el, négy hónap alatt vitte el a gyomorrák.

A négy hónap és az utána következő hónapok iszonyúak voltak, tele voltam félelemmel és sírással, nagyon nehezen jöttem helyre. Ekkor Budapestre jártam ideg-inger terápiás talpmasszásra kb. másfél évig, de a stresszt még nem igazán tudtam jól kezelni. Budapestre felutazni nagyon sok időbe és pénzbe került de az márt a múlt, mert az nagyon jó, hogy Tímea itt van nekünk Gyöngyösön. Ma már nagyon felszabadult vagyok és minden helyzetet jól kezelek, és jól is alakulnak a dolgaim. Hála érte! Az idősebb fiam, amikor a tragédia megtörtént, azt hittem, hogy összeomlik, de sikerült Neki talpra állni hála Istennek. Nagy baráti társasága van, és azok mind mellette álltak. Két év eltelte után Ő is elkezdett Tímeához járni kezelésre, és utána látványos volt a gyógyulása. Elkezdett újból lányokkal ismerkedni, ami nem volt könnyű. Elég rövid idő eltelte után megtalálta az igazi lányt, akit keresett, és ez év augusztusában össze is házasodtak. Mi annak örülünk igazán, hogy a gyermekünk boldog, nagyon szeretik egymást.

A fiatalabb fiamnak megszűnt a munkahelye, és emiatt lett nagyon stresszes. Ez idő tájban kezdem én Tímeához járni, és elmeséltem, hogy mi a gond otthon és ekkor adott időpontokat a fiamnak is.

Elég rövid időn belül Tímea el is tudta kezdeni a kezeléseket, és pár hónap elteltével lett is munkahelye, de ez nem volt az igazi. Később talált magának egy újabb munkalehetőséget, ami Neki jobban tetszik. Ez egy vállalkozás. Ebben viszont sikeres, és a stresszes helyzeteket Ő is jobban tudja kezelni.

A férjem is elkezdte Tímeánál a kezeléseket a szívinfarktus után. Pár hónap elteltével újabb vizsgálatra mentünk, és közölték, hogy az állapota stabil az értágítás után. Azóta is rendszeresen járunk ellenőrzésre, és hála a Tímea kezeléseinek, az állapota azóta is stabil, és jól is érzi magát.

Így az egész családot kezeli Tímea, és mi nagyon hálásak vagyunk Neki azért, hogy minden nagyon jól alakul velünk és körülöttünk.