Igazságot hirdetni vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek
biztos módja annak hogy üldözzenek minket.

(Voltaire)

Simon Tímea Nóra
Diplomás Spirituális Gyógyító Mester
Fehér Magiszter

Gyógyulások történetei

(Referenciák)

Disszertáció

Gyöngyös, 2011. október 12.

Édesapám emlékére,

Szeretettel!

SIMON LÁSZLÓ

(1948. január 17. – 2005. november 27.)

Lényünk rendszerben van megalkotva, mint minden más e Földön. Méghozzá a test-, lélek-, és szellem rendszertanból áll. Így alkotunk egy egységet, hármas tagoltsággal. Minden egyes részünknek megvan a maga speciális gyógyítója és gyógymódja. A test koordinálásában a test-orvos, azaz a természetes dolgokkal foglalkozó gyógyító tud segítséget nyújtani. A lélek szintjén a lélekgyógyász, a szellemi síkon pedig a gyógyító a nélkülözhetetlen. Ezen területeinknek is megvan a maga rendje ebben a világban. Ha tudunk róla, ha nem. Ha hiszünk benne, ha nem. A szervezet nemcsak a táplálékból és levegőből tud energiát nyerni, hanem az Univerzumból felvett, és a szervekhez szállított energiából is. Mivel az energia útja gátolt és korlátokba ütközhet, ezen blokk eltávolításával és a terület regenerálásával történik Simon Tímea Nóra Diplomás Spirituális Gyógyító Mester; Fehér Magiszter közreműködésével a gyógyítás – a világon egyedülálló (ősi alapokban gyökerező) technikával. A szellemtest gyógyítása a hétköznapi ember számára megfoghatatlan. Így a leghitelesebb referenciának, a gyógyításban már részesült, azzal elégedett páciensek köszönő sorai bizonyulnak. Az elmúlt években megszámlálhatatlan visszajelzés érkezett, melyek egy részét itt írásban is nyilvánosságra hozzuk. Az eredeti írások, (teljes névvel és elérhetőséggel) Simon Tímea Nóránál találhatóak. Esetenként a referencia rövidítésre került.


Kozmikus célok és feladatok

1.) A világbéke megteremtése és megtartása

2.) A Föld Bolygó megóvása, megmentése


Világi kozmikus munkák (például)

1.) Chilei bányászok mentése 2010.

Harminchárom bányászt mentenek ki közel 700 méteres mélységből, a chilei Atacama sivatagban található Copiapó közelében fekvő réz- és aranybányából. A bányászok augusztus 5-én ragadtak a mélyben egy bányaomlás után. Sorsukról senki nem tudott semmi, mire 17 nap múlva kiderült, hogy életben vannak. A bányászok összesen 68 napot töltöttek a mélyben. Előttük soha senki nem maradt életben ilyen sokáig hasonló bányabalesetek során.

2.) Antartktisz, globális felmelegedés 2010.

A glaciális-interglaciális ingadozások bolygónk szárazföldi területeinek nagy részét is, de sokkal jobban az Antarktiszt érintik. A jelenlegi földi éghajlati rendszer még mindig a jégkorokra jellemző állapotban van.


Kérésre támogattam ezt a két világi kozmikus munkát, melynek következtében mindkettő Áldásosan alakult. A chilei bányászok az előre látott időhöz képest nagyságrendekkel hamarabb jutottak a felszínre, és a globális felmelegedés folyamata is megtorpant.


Zárószó

Lehetne még sorolni a referenciákat, köszönöm, ha továbbra is megírjátok tapasztalataitokat – segítve ezzel a többieknek is. Nagyon fontos, hogy Ti, akik hozzám jártok, megértsétek, és másnak is átadjátok, hogy korunkban igenis érezhető és érzékelhető az energiaáramlás. Nézzük csak meg: ahogy működik a Szeretet, ugyanúgy működik a rosszindulat is. Ezek az energiák, mintegy lenyomatot hagyva maguk után, blokkoló tényezőket alkotva, az energia áramlását befolyásolva tudnak dugulásokat vagy „egyéb károkat” okozni a szellemtestünkben. Mivel hármas egységünk összeköttetésben áll egymással, és az energiaáramlás folyamatos, mindig utat is tör magának az energia. Így már módosult, káros energiák tudnak továbblépni a szellemi síkunk határát átlépve a lélek-, és fizikai testünkbe. Sok esetben ezektől érezhetjük rosszul magunkat.

Erre a Föld nevű Bolygóra mindenki azért jött, hogy tanuljon, tapasztaljon, megtisztuljon, átlényegüljön, feldolgozzon, és a terheit letegye. Mindez nem minden esetben tud megtörténni. Hogy miért nem? Mert ezek a „káros, bennünk lévő energiák” oly erővel tudnak érvényesülni és ránk hatni, hogy a problémától nem megszabadulva, hanem benne, mókuskerékben hajtva érezhetjük magunkat sok esetben. Ez hétköznapi nyelven azt jelenti, hogy „el van akadva” az életünk.

Ahhoz, hogy ebből a körforgásból kitörjünk és kikerüljünk, a káros elemektől megszabadítva szellemünket, TOVÁBBLÉPHETÜNK. Valamint ha már meglévő betegséget vagy tünetet produkált szervezetünk, a probléma gyökereinek eltávolítása által az is megszüntethető. A szellemtest-gyógyítás tehát nem más, mint a szellemi síkon lévő testünknek a gyógyítása és regenerálása, ez az amiért hozzám jöttök, ami a gyógyítások alatt a Mennyei Atya engedélyével és segítségével történik.

A „káros energiák” el nem távolítása oly mértékben kihatással van a mindennapi életünkre, hogy élet-területeinken blokkoló hatásokat élhetünk meg. Valamint az kihat a lélek-testünkre is, melyben egy-egy probléma feldolgozása és elengedése nem tud megtörténni. Kihat a fizikai síkon testünkre is, melyben már konkrét szervi tünetek vagy tünet-együttesek jelenhetnek meg. Azonban minden ilyen „negatív energia”- eltávolítása által, mind a fizikai-, mind a lélek- és szellemtestünk felszabadul, megkönnyebbül. Ezen módszer segítségével élhetjük meg azt, hogy: ELINDULT AZ ÉLETÜNK, VALAMINT KÖNNYEBBEN FELDOLGOZUNK ÉS GYÓGYULUNK.

Remélem, hogy a sok-sok referencia és ez a rövid gondolat mélyebb betekintést tudott adni mindazoknak, akik szeretnének az életben a haladás és a fejlődés tudatos útjára lépni!

Várlak Titeket, mind kezelésre, mind a Simon Tímea Nóra Szellemi Alkotóműhely alkalmaira, ahol mindig egy-egy fontos témakört beszélünk át a Szellemi Törvények köréből.

Várom azokat akik a Hiteles és Igaz Fény Útjára szeretnének lépni, azon járni és ezáltal gyógyulni.


Gyöngyös, 2011. október 12.

Simon Tímea Nóra
Diplomás Spirituális Gyógyító Mester
Fehér Magiszter